Mattssons Racing

The most informative Racingsite on the Internet. Thanks for dropping by.

Jag heter Mathias Mattsson och har precis klarat av min tredje säsong i Road racing. När jag började med RR så satte jag upp en del mål med mitt tävlande och det första målet jag hade var att bli A-förare min första säsong, det lyckades.

Mitt andra mål var att etablera och lära mig så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Inte bara om att köra RR utan också om sponsorer och hur man får detta att gå runt utan att sätta sig själv i en massa skulder, det lyckades.

Mitt tredje mål var att kunna bli bland de fem bästa i Norden Scandinavian Open.
Det har också lyckats jag blev tvåa i S-O i den nya klassen STD 600. Det har inte varit lätt att nå dessa mål. Men jag har lärt mig att vill man en sak tillräckligt mycket så går det.

Givetvis har mina mål inför framtiden inte tagit slut, jag strävar efter en massa mål, mitt team kan bli ännu proffsigare, jag kan förbättra mig mycket mer jag är ju bara i början av min karriär ännu.

Någon som stärkt mig enormt och som hjälpt mig mycket med tips och råd är Jerker Axelsson på Bike i Trollhättan. Jag har i år tävlat för Bike Trollhättan Motorsports. Några som hjälpt mig otroligt mycket är Ronny Walberg samt Anders Burman från Birger Sjöbergsgymnasiet i Vänersborg vi har samarbetat en del sedan mitten på min första säsong.
Min far Per- Ove Jönsson betyder otroligt mycket för mig. Han har själv varit mycket framgångsrik förare främst inom Cross. Men även som ledare inom motor sporten. Vi hjälps åt med allt bla sponsorer.
Lite kort om mig själv jag är 28 år bor i Nol och har alltid hållit på med motorsport.

Tidigare körde jag Cross och Enduro för Älvbygdens MK. Jag driver en egen firma, ett plåtslageri när jag inte kör Motorcykel. Detta fungerar som ett utmärkt komplement till motorsporten. För tränings skull har jag även kört i SS600 tillsammans med de trimmade hojarna och jag slutade på en 13 plats totalt. Med en femte plats som bäst i Danmark.

Mattsons Racing

Nyheter

Personal

På gång

Partners

Bilder

Race datum

Resultat

Tidningsutklipp

Gästbok

Kontakta mig

Video
Ladda hem info om mig som en PDF-fil. Ladda hem. 465 Kb.

Ta mig till Adobe Reader så jag kan ladda hem programmet.

Här

© Copyright 2003. All rights reserved.
Powered by
Multimedia Production